Oogsttuin de Plukheyde
Blogberichten van de Plukheyde

Veel interesse voor de Plukheyde infosessies oogstseizoen 2018

Veel interesse voor de Plukheyde infosessies oogstseizoen 2018

In januari en februari verwelkomde de Plukheyde een 30tal geïnteresseerde mensen op haar infosessies. Daar zijn we héél blij mee, want we zijn in volle voorbereiding van het nieuwe oogstseizoen 2018. Dit start op 1 april ek. en na ons succesvolle eerste jaar waarin we ruim 150 soorten groenten, kruiden en kleinfruit teelden voor 59 deelnemers, of 132 gezinsleden, willen we graag verder groeien!

 

Op de infosessies hadden we het over 5 zaken. (i) CSA, (ii) de Plukheyde aanpak, (iii) ons assortiment én bestelsysteem, (iv) wat kost het allemaal en tot slot (v) de getuigenis van bestaande deelnemers mét bijhorend vragenrondje.

 

Je kan dit alles nalezen in het bijgevoegde pdf bestand.

 

Goed om weten nog is dat de Plukheyde streeft naar een 80tal deelnemers voor oogstseizoen 2018 of zo'n 200 gezinsleden. En aangezien zich ondertussen al 9 aanwezigen inschreven, zijn we alvast goed op weg. Wacht dan ook niet te lang om in te schrijven, want onze akker én boer (ik dus) willen eerst telen om dit streefdoel alle nodige service én verse kwaliteit te bieden en pas daarna samen bekijken met de deelnemers of/hoe meer mogelijk is!

Groe(n)tjes boer Koen #korteketen #CSA #oogsttuin

Download meer informatie (PDF) »

BESTEL NU »   CONTACTEER MIJ »

Lees ook

de Plukheyde | Koen Tierens & Inge Vermeesch
Brouwerijstraat 56 | 1910 Kampenhout
0477 66 01 31 | Koen@deplukheyde.be

Volg oogsttuin de Plukheyde op Facebook

© 2024 de Plukheyde - VoorwaardenFlockdesign & KLA-4 Communicatie