Oogsttuin de Plukheyde
Blogberichten van de Plukheyde

Afrikaans koken met bladeren van zoete aardappel

Afrikaans koken met bladeren van zoete aardappel

Toen ik 2w terug de eerste zoete aardappels van dit oogstseizoen rooide samen met Diallo Lamarana, vroeg hij: 'wat ga je doen met de bladeren'?

Ik antwoordde laconiek, 'weggooien, want ik zou niet weten wat je er mee kan'!

Wablieft, dat is kei duur bij ons thuis (Guiné) of in een Afrikaanse markt hier in België (waar je ook de okra kan kopen, zie ingrediëntenlijst in de pdf) en je kan er een lekker gerecht mee maken gaf hij aan...

Oké, kan je het me tonen vroeg ik, dan geef ik het door aan m'n deelnemers...

Zo gezegd, zo gedaan... Zie pdf hieronder!

Download meer informatie (PDF) »

BESTEL NU »   CONTACTEER MIJ »

Lees ook

de Plukheyde | Koen Tierens & Inge Vermeesch
Brouwerijstraat 56 | 1910 Kampenhout
0477 66 01 31 | Koen@deplukheyde.be

Volg oogsttuin de Plukheyde op Facebook

© 2019 de Plukheyde - VoorwaardenFlockdesign & KLA-4 Communicatie