Twee positieve ervaringen,
ook voor de kinderen mét een lactosevrije versie als extraatje tussen ()
Inge stelt het zo: "Eenvoudig, snel klaar, makkelijk en kids love it 😉" !
Smakelijk !!
boer Koen
Spaghettiepompoen
- Snij de spaghettipompoen in de lengte in twee.
- Leg in de oven met de open kant naar boven voor 45min op 200 °C.
- Daarna voorzichtig pitten uitlepelen. En dan de pompoen leeglepelen en de slierten in ovenschotel leggen, scheut (delia) room bijdoen, parmesaankaas (of edelgistvlokken) , peper en zout doorroeren.
- Eén pak gerookte zalm in kleine stukjes knippen en erdoor mengen.
- En dit geheel weer opwarmen in de oven.
Iedereen was er zot van!
Patisson
De pattison was ook heerlijk!
- Deze had ik ook in 2 gesneden en dan gestoomd in de stoomoven.
- Nadien kon je deze zeer mooi uitlepelen en de vulling verwerken in allerlei gerechten.
- Bij ons belandde die samen met spinazie en zalm in een quiche.