Oogsttuin de Plukheyde
Blogberichten van de Plukheyde

Oktober pompoenmaand

Oktober pompoenmaand

 

Twee positieve ervaringen,

ook voor de kinderen mét een lactosevrije versie als extraatje tussen () 

 

Inge stelt het zo: "Eenvoudig, snel klaar, makkelijk en kids love it 😉" !

 

Smakelijk !!

boer Koen

 

Spaghettiepompoen

  • Snij de spaghettipompoen in de lengte in twee.
  • Leg in de oven met de open kant naar boven voor 45min op 200 °C.
  • Daarna voorzichtig pitten uitlepelen. En dan de pompoen leeglepelen en de slierten in ovenschotel leggen, scheut (delia) room bijdoen, parmesaankaas (of edelgistvlokken) , peper en zout doorroeren.
  • Eén pak gerookte zalm in kleine stukjes knippen en erdoor mengen.
  • En dit geheel weer opwarmen in de oven.

Iedereen was er zot van! 

Patisson

De pattison was ook heerlijk!

  • Deze had ik ook in 2 gesneden en dan gestoomd in de stoomoven.
  • Nadien kon je deze zeer mooi uitlepelen en de vulling verwerken in allerlei gerechten.
  • Bij ons belandde die samen met spinazie en zalm in een quiche.

BESTEL NU »   CONTACTEER MIJ »

Lees ook

de Plukheyde | Koen Tierens & Inge Vermeesch
Brouwerijstraat 56 | 1910 Kampenhout
0477 66 01 31 | Koen@deplukheyde.be

Volg oogsttuin de Plukheyde op Facebook

© 2018 de Plukheyde - VoorwaardenFlockdesign & KLA-4 Communicatie