Oogsttuin de Plukheyde
Blogberichten van de Plukheyde

Dit kan met groene tomaten: Indische chutney

Dit kan met groene tomaten: Indische chutney

December, laatste kans om nog groene tomaten mee te nemen aan de deur van ons afhaalpunt!

Voor zij die denken, wat kan ik daar mee?

Naast de film- + recepttip van deelneemster Loike over 'Fryed green tomatoes' (spreekt voor zich denk ik) kreeg ik van deelneemster Yolande nog de volgende internationale én uitgeschreven top suggestie: Indische groene tomato chutney van haar Indische schoonzus!

Je kunt deze chutney best vers eten, maar in een brandschone confituurpot bv. blijft hij in de koelkast een week goed.

Eet de chutney op een toost, met een boterham, warme rijst, chapati of bij dosa's. Hoe je hem maakt vind je in de pdf in bijlage.

Smakelijk !

Download meer informatie (PDF) »

BESTEL NU »   CONTACTEER MIJ »

Lees ook

de Plukheyde | Koen Tierens & Inge Vermeesch
Brouwerijstraat 56 | 1910 Kampenhout
0477 66 01 31 | Koen@deplukheyde.be

Volg oogsttuin de Plukheyde op Facebook

© 2024 de Plukheyde - VoorwaardenFlockdesign & KLA-4 Communicatie